طرز تهیه پودینگ برنج

به گزارش وبلاگ عمومی، پودینگ برنج یک دسر ترکی است که می توانید آن را به جای میان وعده میل کنید. این دسر در دسته دسرهای مدرن قرار می گیرد و زمان آماده سازی آن کوتاه است اما برای پخت آن باید صبر بیشتری داشته باشید. این دسر را به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید و نوش جان بفرمایید.

طرز تهیه پودینگ برنج

مواد لازم برای پودینگ برنج برای 4 نفر

  • برنج یک دوم پیمانه
  • آب دو پیمانه
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین دو پیمانه
  • شکر 10 قاشق غذا خوری
  • نشاسته ذرت دو قاشق غذا خوری
  • وانیل یک دوم قاشق مربا خوری
  • زرده تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه پودینگ برنج

مرحله اول

برنجتان را بین یک تا دو ساعت در آب قرار دهید تا خیس بخورد. بعد از اینکه برنج خیس خورد آن را با میزان مناسب آب، درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب آن بجوشد و آغاز به قل زدن کند. درب قابلمه را روی آن قرار دهید و حرارت را کم کنید. هر چند دقیقه یک بار برنجتان را با یک قاشق چوبی هم بزنید. این کار را ادامه دهید تا برنجتان قد بکشد و آب آن تقریبا تمام گردد.

مرحله دوم

شیر و شکر را به برنج اضافه کنید و آن ها را خوب با هم، هم بزنید. نشاسته ذرت را درون میزانی شیر حل کنید و در همان حال که مواد روی حرارت هستند نشاسته ذرت هم به آن ها اضافه کنید. در همین حین که موادتان روی حرارت قرار گرفته است آن را مدام هم بزنید تا پودینگتان ته نگیرد.

مرحله سوم

هنگامی که پودینگتان جوشید وانیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت کم، کمی بجوشد.پودینگ برنج ترکی کمی به شیر برنج شباهت دارد. پودینگ شما حاضر است. آن را به ظرف سروتان منتقل کنید و آن را درون یخچال قرار دهید تا خنک گردد سپس آن را میل کنید.

مرحله چهارم

می توانید کمی زرده تخم مرغ را با سه قاشق غذا خوری از پودینگ خنک شده، خوب مخلوط کنید و روی پودینگتان بزنید و آن را برای چند دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن تغییر رنگ دهد و قهوه ای گردد. دقت کنید که پودینگتان را برای مدت طولانی در فر قرار ندهید تا آب آن گرفته نگردد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پودینگ برنج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودینگ برنج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید