طرز تهیه ترشی اسپانیایی با ترکیب رنگ های مجذوب کننده

به گزارش وبلاگ عمومی، ترشی اسپانیایی یک ترشی بین المللی با اصالتی اسپانیایی است. در طرز تهیه ترشی اسپانیایی از مواد متنوعی مثل هویج، فلفل دلمه ای، قارچ، ذرت و… استفاده می گردد. تمام این مواد به شکل نگینی خرد شده و در کنار یک سس ترکیبی مخصوص قرار می گیرند. سس مخصوص ترشی اسپانیایی از ترکیب سرکه، شکر و ادویه جاتی مثل پودر فلفل، سیاه دانه و… تهیه می گردد. البته این ترشی رسپی دیگری هم دارد و در آن باید از ترکیب انواع سبزیجات و صیفی جات مثل گل کلم، پیازچه، خیار، لوبیا سبز و… استفاده نموده و برای مایه ترشی، سرکه و نمک به کار ببرید. در ادامه، جدول مشخصات غذایی ترشی اسپانیایی را با هم می بینیم:

طرز تهیه ترشی اسپانیایی با ترکیب رنگ های مجذوب کننده

ترشی اسپانیایی

تعداد نفراتبه اندازه یک شیشه ترشی میانه
زمان آماده سازی1 ساعت
اندازه سختیمیانه
اندازه کالری در هر 100 گرم14 کالری

طرز تهیه ترشی اسپانیایی با سس مخصوص

این ترشی ظاهر رنگارنگ و مجذوب کنندهی دارد. طعم آن ملایم است و وجود شکر، تندی و تیزی سرکه را تعدیل می نماید. با این حال، اندازه شکر و روغن زیتون در این ترشی ذائقه ای است، اما طبق تجربه، اندازه موادی که در ادامه می آیند، طعم مطلوبی ایجاد می نمایند.

مواد لازم برای تهیه ترشی اسپانیایی

مواد اولیه برای تهیه ترشی اسپانیایی به صورت جدول زیر است:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
زیتون بدون هسته1 لیوان دسته دار فرانسوی
دانه یا بچه بلال ذرتنصف لیوان دسته دار فرانسوی
قارچ5 عدد
هویج میانه2 عدد
فلفل دلمه ای(به رنگ های دلخواه)2 عدد
روغن زیتون بدون بو1 لیوان دسته دار فرانسوی
سرکه سفیدنصف لیوان دسته دار فرانسوی
شکر1 قاشق غذاخوری
سیاه دانه1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا و فلفل قرمزبه اندازه لازم
نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم

مراحل تهیه ترشی اسپانیایی

ترشی اسپانیایی را مطابق مراحل زیر تهیه کنید:

  • مرحله اول: ابتدا هویج ها را بشویید و آن ها را همراه با دانه های ذرت یا بچه بلال ها آبپز کنید.
  • مرحله دوم: در ادامه، هویج های آبپز شده را به صورت نگینی خرد نموده و داخل یک آبکش بریزید تا آب آن ها کاملاً خارج گردد.
  • مرحله سوم: در همین فاصله قارچ ها را تمیز نموده و خوب بشویید. سپس آن ها را بلانچ کنید. برای این کار در قابلمه ای اندازهی آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
  • مرحله چهارم: حالا قارچ ها را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید حدود 2 تا 3 دقیقه در آب جوش قل بخورند.
  • مرحله پنجم: در ادامه، قارچ هایی را که حالا کمی آبپز شده اند، داخل آبکش ریخته و بلافاصله آن ها را در کاسه ای پر از یخ بریزید.
  • مرحله ششم: پس از اینکه قارچ ها در مجاورت یخ کاملاً سرد شدند، آن ها را از کاسه یخ خارج نموده و خشک کنید. سپس آن ها را به اندازه های دلخواه برش بزنید.
  • مرحله هفتم: فلفل دلمه ای ها را هم بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس، زیتون های بدون هسته را با تکه های قارچ، هویج، فلفل دلمه ای و ذرت داخل کاسه ای بزرگ بریزید.
  • مرحله هشتم: حالا باید سس مخصوص ترشی اسپانیایی را آماده کنید. برای این کار شکر را داخل سرکه بریزید تا کاملاً حل گردد. البته می توانید از کمی حرارت دادن این ترکیب هم یاری بگیرید.
  • مرحله نهم: در ادامه، نمک، فلفل سیاه و قرمز، پودر پاپریکا و سیاه دانه را همراه با روغن زیتون داخل ترکیب سرکه و شکر بریزید تا سس مخصوص آماده گردد.
  • مرحله دهم: در نهایت، مخلوط سبزیجات خرد شده را داخل ظرفی تمیز و شیشه ای بریزید و سس مخصوص ترشی را به آن اضافه کنید. سس ترشی اسپانیایی باید کاملاً روی مواد را بپوشاند.
  • مرحله یازدهم: درب ترشی را محکم ببندید و آن را در مکانی خنک و تاریک قرار دهید. پس از گذشت 1 هفته تا 10 روز، ترشی اسپانیایی شما آماده است.

طرز تهیه ترشی اسپانیایی با گوجه

این رسپی شباهت زیادی به نحوه تهیه ترشی اسپانیایی با سس مخصوص دارد. تنها تفاوت این است که باید به مواد لازم، اندازهی گوجه گیلاسی هم اضافه کنید. برای درست کردن ترشی اسپانیایی به این روش، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: مثل دستور قبل، هویج و ذرت را آبپز نموده و هویج ها را به صورت نگینی خرد کنید. هویج ها را کنار بگذارید تا آب آن ها خارج گردد.
  • مرحله دوم: قارچ ها را بلانچ کنید و پس از خشک کردن، همراه با فلفل دلمه ای به صورت نگینی خرد کنید.
  • مرحله سوم: حالا زیتون بدون هسته و گوجه گیلاسی را همراه با بقیه سبزیجات گفته شده داخل یک کاسه بریزید.
  • مرحله چهارم: سس مخصوص ترشی اسپانیایی را با ترکیب گفته شده در دستور قبل آماده کنید. سپس مواد ترشی را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و سس را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه ترشی اسپانیایی سبزیجات

شاید با تماشا ظاهر این ترشی به یاد ترشی های مخلوط گل کلم بیفتید؛ البته حق دارید، زیرا بسیاری از مواد اولیه این دو ترشی مشابه هستند. در تهیه ترشی اسپانیایی به این روش، به ازای نصف 1 گل کلم تازه، به 12 عدد پیازچه یا پیاز بهاره احتیاج دارید. علاوه بر آن، 2 عدد فلفل دلمه ای، 250 گرم لوبیا سبز و 250 گرم خیار را هم آماده کنید. مثل همواره، نمک و سرکه هم پای ثابت کار هستند و 5 قاشق غذاخوری نمک کفایت می نماید. در ادامه کار، مراحل زیر را انجام دهید:

  • مرحله اول: ریشه و سر پیازچه ها را بگیرید و گل کلم را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید. این سبزیجات را داخل ظرفی پر از آب بریزید تا کاملاً تمیز شوند.
  • مرحله دوم: بعد از 10 دقیقه، گل کلم و پیازچه ها را آبکش نموده و روی پارچه ای تمیز پهن کنید تا آب آن ها کاملا خارج شوند.
  • مرحله سوم: فلفل دلمه ای، خیار و لوبیا را هم به خوبی شسته و کاملاً خشک کنید. سپس، پوست خیارها را گرفته و آن ها را به قطعات 2 سانتی متری برش بزنید.
  • مرحله چهارم: فلفل دلمه ای را هم از وسط نصف کنید و پس از خارج کردن دانه های آن، به صورت قطعات 2 سانتی برش بزنید.
  • مرحله پنجم: سر و ته لوبیا سبزها را هم جدا نموده و آن ها را به تکه های 4 سانتی برش بزنید. حالا تمام سبزیجات خرد شده را داخل کاسه ای غیر فلزی بریزید و روی آن ها اندازهی نمک بپاشید.
  • مرحله ششم: کاسه حاوی سبزیجات ترشی را یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید و صبح فردا، محتویات داخل کاسه را درون آبکشی ریخته و بشویید.
  • مرحله هفتم: در ادامه طرز تهیه ترشی اسپانیایی با سبزیجات، قابلمه ای مناسب و جادار را تا نیمه پر از آب نموده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
  • مرحله هشتم: حالا سبزیجات را با همان آبکش به مدت 2 دقیقه در آب در حال جوش قرار داده و بیرون بیاورید.
  • مرحله نهم: در نهایت شیشه ترشی را با مخلوط سبزیجات پر نموده و روی آن ها اندازهی ادویه جات دلخواه مثل سیاه دانه و فلفل سیاه بریزید. سپس، شیشه را از سرکه پر کنید.
  • مرحله دهم: درب شیشه ترشی را محکم ببندید و آن را به مدت 10 روز در جایی خنک و سایه قرار دهید تا برسد.

فوت و فن های طرز تهیه ترشی اسپانیایی

همان طور که دیدید، این ترشی از کنار هم قرار گرفتن سبزیجات متنوع تهیه می گردد. برای تهیه این ترشی مجذوب کننده، نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  • علاوه بر سبزیجات گفته شده، می توان از کاپاریس، بامیه، لوبیا سبز، کرفس و حتی آلبالو خشک بدون هسته هم در مخلفات ترشی اسپانیایی استفاده کرد.
  • اگر بوی روغن زیتون را دوست ندارید، از روغن زیتون های بدون بو بهره ببرید.
  • در برخی رسپی ها از ادویه هایی مثل پودر سیر و زردچوبه هم در ترکیب سس مخصوص ترشی اسپانیایی استفاده می گردد.
  • حتماً از فلفل دلمه ای های رنگی بهره ببرید تا ظاهر ترشی خوش رنگ تر گردد.

اصول نگهداری از ترشی اسپانیایی چیست؟

ترشی اسپانیایی را در جایی خشک و خنک قرار دهید. نباید فراموش کنید که گرما و نور آفتاب ترشی شما را خراب می نمایند. پس از باز کردن درب ترشی آن را به یخچال منتقل کنید.

چطور از کپک زدن ترشی اسپانیایی جلوگیری کنیم؟

مهم ترین نکته، خشک بودن تمام سبزیجات مورد استفاده در ترشی است. بعلاوه ظرف ترشی هم باید استریل شده و خشک باشد. به علاوه، درب ظرف ترشی را هم محکم ببندید تا هوایی در آن نفوذ نکند.

برترین جایگزین ها در تهیه ترشی اسپانیایی

شما می توانید در طرز تهیه ترشی اسپانیایی با گوجه، به جای گوجه از اندازهی سس گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی بهره ببرید. در این صورت، سس یا رب گوجه را به ترکیب سس مخصوص ترشی اسپانیایی اضافه نموده و در آخرین مرحله روی بقیه مواد ترشی بریزید.

خواص ترشی اسپانیایی

زیتون حاوی ویتامین های A و C است و وجود آن در این ترشی به بهبود سلامت چشم و پوست یاری می نماید. به علاوه، مصرف ترشی اسپانیایی در کنار انواع غذاها باعث هضم بهتر غذا می گردد. بعلاوه سرکه موجود در آن، قابلیت جذب کلسیم در بدن را بالا می برد.

ترشی اسپانیایی را حتما تهیه کنید…

در این مطلب نحوه درست کردن ترشی اسپانیایی به روش های مختلف را گفتیم و شما را با فوت و فن های تهیه آن آشنا کردیم. پیشنهاد می کنیم این ترشی را تهیه نموده و در کنار غذاهایتان میل کنید.

راستی، اگر قصد تهیه این ترشی را دارید و می خواهید برای تهیه مواد اولیه به بیرون از منزل بروید، دست نگه دارید. در خانه بمانید و تنها با چند کلیک ساده، مواد مورد احتیاج ترشی را از قسمت سفارش آنلاین میوه وبلاگ عمومی سفارش دهید. خرید شما در مدت زمان کوتاهی ارسال شده و آن را درب منزل تحویل خواهید گرفت.

سوالات متداول

ادویه های ترشی اسپانیایی چیست؟

برای تهیه این ترشی خوش طعم می توان از ادویه هایی مانند سیاه دانه، پودر پاپریکا، آویشن، گلپر، پودر فلفل قرمز و سیاه استفاده کرد.

چند روز طول می کشد که ترشی اسپانیایی برسد؟

این ترشی بین 1 هفته تا 10 روز می رسد و آماده مصرف خواهد بود.

ترشی اسپانیایی را چه مدت می توان نگه داشت؟

ترشی اسپانیایی باید نهایتاً تا 1 ماه مصرف گردد.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه ترشی اسپانیایی با ترکیب رنگ های مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی اسپانیایی با ترکیب رنگ های مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید