راهنمای کامل برطرف بوی بد دهان در ماه رمضان

به گزارش وبلاگ عمومی، یکی از مشکلاتی که روزه داران در ماه رمضان با آن برخورد می نمایند، بوی بد دهان است. در پزشکی مشکل بوی بدن دهان را با نام هالیتوسیس می شناسند. این مشکل که می تواند باعث کاهش اعتماد بنفس در روابط اجتماعی افراد گردد، معمولا ناشی از فعالیت انواعی از باکتری در دهان است که با تجزیه مواد غذایی، گازهای بد بو فراوری می نمایند. بین 85 تا 90 درصد مشکل بوی بد دهان ناشی از اتفاقاتی است که در دهان نشات پیش می آید و فقط 5 تا 10 درصد موارد به علت مشکلاتی در سینوس ها و بینی هستند. در این مطلب از خبرنگاران مگ می خواهیم از تمام ترفندها و نکاتی که به برطرف بوی بد دهان در ماه رمضان یاری می نمایند صحبت کنیم.

راهنمای کامل برطرف بوی بد دهان در ماه رمضان

آنچه می خوانید:

علت بوی بد دهان در ماه رمضان چیست؟

راهنمای برطرف بوی بد دهان در ماه رمضان

چند نکته دیگر برای درمان بوی بد دهان در ماه رمضان

مرور کلی

علت بوی بد دهان در ماه رمضان چیست؟

بیشتر باکتری هایی که بوی بد ایجاد می نمایند در قسمت انتهای زبان قرار دارند، یعنی همان جا که معمولا به هنگام مسواک زدن کمتر تمیز می گردد. بعلاوه ساختار این منطقه از زبان به شکلی است که معمولا باکتری های زیادی آن جا تجمع می نمایند. در یک دهان نرمال می توان تا 600 نوع باکتری پیدا کرد. متاسفانه این مشکل در ماه رمضان تشدید هم می گردد.

علت بوی بد دهان در ماه رمضان را باید در کمبود ترشح بزاق در ساعت های روزه داری جستجو کرد. بزاق یک آنتی باکتریال طبیعی است و باعث کنترل میزان باکتری ها در دهان می گردد. بعلاوه بزاق در اغلب موارد باعث پاک شدن ذرات مواد غذایی و باکتری ّها را از دهان شده و در نتیجه، باعث برطرف بوی بد دهان می گردد.

اما در زمان روزه داری، غدد ترشح بزاق کم فعالیت می شوند و ترشح بزاق بسیار کم می گردد؛ در نتیجه دهان خشک شده و سلول های مرده و باکتری ها آغاز به تجمع در دهان می نمایند. دقیقا به همین علت صبح ها بعد از بیدار شدن از خواب دهان ما بوی بد می دهد. مشکل بوی بد دهان حل نمی گردد مگر اینکه دوباره آغاز به غذا خوردن بکنیم.

راهنمای برطرف بوی بد دهان در ماه رمضان

شاید همواره از خودتان پرسیده اید که برای بوی بد دهان در ماه رمضان چکار باید کرد. نمی توانیم بگوییم راه چاره این مشکل آسان است اما در این بخش توصیه هایی برای جلوگیری از بوی بد دهان در ماه رمضان را می خوانید که به شما یاری خواهد نمود. پس اگر آماده هستید به سراغ راه های برطرف بوی بد دهان در ماه رمضان برویم.

در وعده سحری میوه و سبزیجات بخورید

میوه و سبزیجات دارای خواص آنتی اکسیدان هستند که به سلامت دهان و دندان یاری زیادی می نماید. به علاوه می توانیم آن ها را شوینده های طبیعی دندان بدانیم چرا که به جای مانده های غذا و پلاک های دندان را از بین می برند. پس برای برطرف بوی بد دهان در ماه مبارک رمضان مصرف میوه و سبزیجات را از قلم نیاندازید.

در وعده سحری کربوهیدرات نخورید

به هنگام روزه داری بدن شما آغاز به مصرف کربوهیدرات می نماید. کربوهیدرات که کم می گردد بدن ماده ای شیمیایی به نام کتون آزاد می نماید که مسئولیت قسمتی از بوی بد دهان به گردن آن است. می توانید موز را به میوه هایی که به هنگام سحر باید خورد اضافه کنید. این کار باعث می گردد بدن شما کمتر ماده شیمیایی کتون آزاد کند.

در وعده سحری سیر و پیاز خام نخورید

مهم نیست چقدر بعد از خوردن سحری مسواک می زنید، مهم این است که بوی سیر تا انتهای روز در بدن شما باقی می ماند. به خصوص اینکه در طول روز نمی توانید چیز دیگری مثل قهوه بنوشید و بوی آن را از بین ببرید. بنابراین خوردن سیر و پیاز خام به هنگام سحری را فراموش کنید.

مسواک جوش شیرین بزنید

یکی از برترین راه های جلوگیری از بوی بد دهان در ماه رمضان مسواک زدن با جوش شیرین است. یک چهارم پیمانه جوش شیرین را با دو قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیمو و دو قاشق چای خوری نمک ترکیب کنید و با آن مسواک بزنید. این کار باعث کاهش اسیدی بودن محیط دهان شما می گردد و در نتیجه تعداد باکتری ها کاهش می یابد.

آب نمک غرغره کنید

دو قاشق چای خوری نمک در یک لیوان بریزید و پس از حل کردن، آن را غرغره کنید. این کار باعث می گردد که باکتری های انتهای زبان شما از بین بروند.

مسواک و نخ دندان را از قلم نیاندازید

برای از بین برردن بوی دهان در ماه رمضان باید به شکل منظم و با دقت از نخ دندان بهره ببرید و خیلی خوب مسواک بزنید. یادتان به قسمت انتهایی زبان و تجمع باکتری ها باشد. آن جا را خوب با مسواک بشویید.

مسواک برقی اورال-بی مدل پرو اکسپرت 110

488,980

تومان

خمیر دندان مریدنت مدل 12 Hours میزان 130 گرم

26,680

25,300

تومان

خرید لوازم بهداشت دهان و دندان

مشاهده همه

چند نکته دیگر برای درمان بوی بد دهان در ماه رمضان

  • ننوشیدن چای و قهوه داغ در وعده سحری
  • نخوردن غذاهای داغ و چرب در وعده سحری
  • مصرف غذاهایی مثل حریره و فرنی در سحری
  • مصرف خرما در پنیر در وعده های سحری و افطاری
  • پرهیز از مصرف غذاهای ترش و اسیدی

مرور کلی

روزه داری فواید زیادی دارد اما اگر به خوبی بهداشت دهان و دندان را رعایت نکنید با بوی بد دهان خود باعث آزار دیگران می شوید. در این مطلب توصیه های کاربردی و عالی برای برطرف بوی بدن دهان در ماه رمضان را برای شما نوشته ایم. اگر شما هم توصیه یا نکته ای در این مورد دارید می توانید در بخش کامنت ها یادداشت کنید.

منبع: دیجیکالا مگ

به "راهنمای کامل برطرف بوی بد دهان در ماه رمضان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای کامل برطرف بوی بد دهان در ماه رمضان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید