طرز تهیه پودر چیلی

به گزارش وبلاگ عمومی، پودر چیلی به عنوان چاشنی تند در بسیاری از غذاهای ایرانی و خارجی استفاده می شود و در بین افرادی که طعم تند را دوست دارند، مورد توجه خواهد بود

طرز تهیه پودر چیلی

پودر چیلی (به انگلیسی: chili powder) نوعی ادویهٔ پودر مانند به رنگ قرمز است که در آن به فلفل تند، شوید، ، پونه کوهی، زیره سبز، سیر، میخک صدپر و انواع دیگر ادویه اضافه شده و بصورت مخلوط در می آید. در تهیه غذاهای مکزیکی مانند ( chili con carne) چیلی کن کارنه و تاکو این ادویه عنصری ضروری است. پودر چیلی از مکزیک تا آمریکای شمالی و همچنین آشپزی اسپانیایی مورد استفاده قرار می گیرد. در زیر دستور تهیه این پودر تند، برای شما دوستان ارائه خواهد شد.

مواد لازم جهت تهیه پودر چیلی

پودر پاپریکا2 قاشق غذاخوری
پونه کوهی2 قاشق چای خوری
زیره سبز1 قاشق چای خوری
پودر سیر 2 قاشق چای خوری
پودر پیاز3/4 قاشق چای خوری
پودر فلفل تند1/2 قاشق چای خوری

دستور تهیه پودر چیلی

  1. تمام ادویه ها، یعنی پودر فلفل تند، پودر سیر، پودر پیاز، پودر پونه کوهی و زیره را در کاسه ای بریزید و خوب با هم ترکیب کنید.
  2. سپس ادویه چیلی را در ظرف مناسب بریزید. درب آن را ببندید و در جای خشک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.

پودر چیلی

پودر پاپریکا چیست؟

پایریکا نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده (به عنوان مثال فلفل دلمه ای، فلفل تند) تهیه می گردد. در بسیاری از زبان های اروپایی، پاپریکا به خود کلمه فلفل (دلمه) اشاره می کند. این ادویه برای افزودن رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. پایریکا می تواند طیفی از طعم ملایم تا تند داشته باشد. طعم آن نیز از کشوری به کشور دیگر متفاوت است.

علت تند بودن فلفل

علت احساس تندی کردن در دهان بوسیله فلفل، ماده ای است به نام کاپسیسین که بسیار برای بدن مفید است. کاپسیسین و تعدادی از ترکیبات مشابه دیگر توسط بعضی از گیاهان جنس کپسیکوم تولید می گردد موجب رانده شدن بعضی از علفخواران می گردد. کاپسیسین نوعی آلکالوئید است که در بعضی از گیاهان مثل فلفل قرمز یافت می گردد که برای پوست و موکوس محرک بوده و برای تهیه نوعی دارو که در تسکین بعضی از دردها به کار می رود مورد استفاده قرار گرفته است. این ماده هرگاه به مخاط دهان برخوردکند، مغز به اشتباه آن قسمت را داغ احساس می کند.

آثار دارویی فلفل

رینیت آلرژیک در اثر واکنشهای التهابی اعصاب مخاط بویائی ایجاد می گردد. براساس مطالعات و تحقیقات بسیار اجرا شده فلفل قرمز بر روی اعصاب فیبرهای C بدون میلین و بعضی از فیبرهای A میلین دار مخاط بویائی اثر گذاشته و به عنوان عامل بلوک کننده نوروپپتیدها رفلکس اکسون را مهار کرده و اثر درمانی ویژه ای بر رینیت آلرژیک دارد. مطالعات نوین ثابت کرده است که پس از درمان با کاپسائیسین میزان لکوترینهای ترشحات بینی تغییری نمی کند .

امیدواریم از دستور تهیه پودر چیلی لذت برده باشید. این پودر را تهیه فرمایید و به غذاهای خود طعم و مزه تند و خاص دهید.

گردآوری: گروه آشپزی مجله اینترنتی وبلاگ عمومی

منبع: setare.com

به "طرز تهیه پودر چیلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودر چیلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید