15 راز معجزه آسا برای پخت یک ماکارونی زبان زد

به گزارش وبلاگ عمومی، درست است که خیلی ها ماکارونی را به عنوان یک غذای ساده در رژیم غذایی خود جا داده اند، اما قضیه به این سادگی نیست.

15 راز معجزه آسا برای پخت یک ماکارونی زبان زد

به گزارش بهترین ها، شاید باورتان نگردد اگر بدانید هنور هم کم نیستند کسانی که یا به خوبی بلد نیستند این غذا را درست نمایند یا اینکه درست نموده اند و خوب درنیامده و دور تهیه دوباره آن را خط کشیده اند.

هر چه باشد، همه می دانیم چیزی که ماکارونی را به یک غذای خوشمزه تبدیل می نماید، رنگ قرمز و اشتها آور آن است؛ و البته که ترکیب ادویه ها و شل و سفت نبودن و خمیر نبودن رشته های ماکارونی را هم باید در نظر داشته باشید.

ما در این مطلب، قصد داریم 15 راز و نکات مهم خوشمزه شدن ماکارونی قرمز و خوشمزه با سویا یا گوشت چرخ نموده را به شما بگوییم.

فوت و فن طرز تهیه مایه ماکارونی

1. قبل از هر چیز بهتر است بدانید که اگر قرار است مایه ماکارونی را با سویا درست کنید چطور سویا ها را به عنوان مایه ماکارونی، آماده کنید. یکی از نکات خوشمزه شدن ماکارونی با سویا این است که سویا ها را در مقداری آب یا شیر خیس کنید. خیس کردن سویا در شیر طعم لذیذی به سویا می بخشد و طعم خاص سویا را که برای بعضی خوشایند نیست، کاملا از بین می برد.

2. سویا را بعد از 2 یا 3 ساعت، در آبکش بریزید. هر چه سویا بیشتر بماند، هم طعم بهتری می گیرد و هم موقع پخت، نفخ آن گرفته خواهد شد. اگر طعم سویا را به هر دلیلی دوست ندارید، می توانید از گوشت چرخ نموده مخلوط گوسفند و گوساله یا مرغ در آن بهره ببرید. حتی گوشت چرخ نموده را با سویا هم می توان مخلوط کرد.

3. موقع پختن سویا، اول پیاز داغ را آماده کنید و سپس سویا ها را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چه میزان پیاز زیادتر باشد، مایه ماکارونی شما خوشمزه تر خواهید شد.

4. زردچوبه، نمک و فلفل را به همراه ادویه های دیگر به سویا اضافه کنید. چند گوجه فرنگی را رنده یا پوره و به مواد اضافه کنید. مواد را تفت دهید تا طعم خامی گوجه هم گرفته گردد. ادویه مخصوص ماکارونی را نیز می توانید از فروشگاه ها بخرید.

5. استفاده ار مواد دیگر، مثل قارچ، فلفل دلمه یا سوسیس می تواند به مایه ماکارونی، طعم خاص تری بدهد. فقط به یاد داشته باشید که فلفل دلمه را زیاد نپزید، چون طعم غذا را خراب می نماید. حتی می توانید از مقداری سبزی معطر تازه یا خشک، در طرز تهیه سویا بهره ببرید.

6. هنگامی که ماکارونی پخت و خواستید آن را سرو کنید، در یک ظرف جدا، کمی روغن بریزید و حرارت دهید تا داغ گردد. چند قاشق (به نسبت میزان ماکارونی) رب گوجه فرنگی ترجیحا خانگی را در آن سرخ کنید تا حدی که رنگ باز کند. این مایه را روی ماکارونی بریزید و با دیگر مواد مخلوط کنید.

7. برای این که یک ماکارونی خوشمزه داشته باشید بعد از آبکش کردن ماکارونی آن را با آب سرد بشورید تا لعاب ماکارونی از آن جدا گردد و مایه ماکارونی حسابی روی آن بنشیند و جذب رشته ها گردد. این روش یک ترفند خوب برای جلوگیری از خمیر نشدن ماکارونی است.

8. یک راز و از نکات مهم خوشمزه شدن ماکارونی این است که در سس آن، از آبی که ماکارونی را در آن پخته اید، بریزید. این کار باعث می گردد، ماکارونی، قوام بیشتری بگیرد.

9. اگر ترجیح می دهید ماکارونی را دم نکنید بعد از آبکش کردن آن، ماکارونی را در ظرف مورد نظر سرو کنید و مایه ماکارونی را روی آن بریزید. یکی از نکات خوشمزه شدن ماکارونی این است که روی مایه ماکارونی کمی پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.

10. هنگامی که ماکارونی را در آب جوش ریختید مرتب ماکارونی را با یک چنگال هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند. بیش از حد ماکارونی را هم نزنید تا خرد نشوند.

11. برای قرمز شدن ماکارونی چه کنیم؟ یک روش قرمز شدن ماکارونی این است که به آب ماکارونی روغن اضافه نکنید، چون چربی رشته های ماکارونی اجازه نمی دهد که مایه ماکارونی خوب به خورد آن برود و ماکارونی قرمز نمی گردد.

12. بهتر است برای دم کردن ماکارونی از قابلمه چدن بهره ببرید تا ته دیگ نسوزد.

13. برای این که ته دیگ سیب زمینی نسوزد بهتر است برش ها حدود نیم سانت قطر داشته باشند. روی سیب زمینی ها مقداری کنجد و نمک بپاشید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. روغن را داغ کنید و سیب زمینی های آغشته به نمک و کنجد را کف قابلمه بچینید.

14. وقتی ماکارونی و مواد را در قابلمه می ریزید، ترتیب لایه ها را رعایت کنید. هر چه که این لایه ها نازک تر باشند، موقع مخلوط کردن و در انتها یکدست تر خواهند شد. روی سیب زمینی را ابتدا یک لایه ماکارونی، سپس یک لایه سس و باز ماکارونی… این ترتیب را حفظ کنید تا مواد تمام شوند.

15. استفاده از پنیر پارمزان رنده شده روی ماکارونی در هنگام سرو، یک راز خوشمزه شدن ماکارونی با سویا یا گوشت چرخ نموده است که با آن می توانید حسابی خودتان و اطرافیانتان را غافلگیر کنید. چند پر ریحان تازه و حتی تکه های مرغ یا سوسیس خانگی گوشت یا مرغ نیز می توانند به یاری طعم خوش ماکارونی بیایند.

منبع: فرارو

به "15 راز معجزه آسا برای پخت یک ماکارونی زبان زد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "15 راز معجزه آسا برای پخت یک ماکارونی زبان زد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید