وزیر خارجه ترکیه: فرانسه قصد یاری به عناصر ی پ گ در شمال سوریه را داشت

به گزارش وبلاگ عمومی، وزیر امور خارجه ترکیه، فرانسه را به کوشش برای یاری به عناصر یگان های مدافع خلق (ی پ گ) در جهت تشکیل یک دولت تروریستی در شمال سوریه متهم کرد.

وزیر خارجه ترکیه: فرانسه قصد یاری به عناصر ی پ گ در شمال سوریه را داشت

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی صباح، مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه در پخش زنده در حالی که به جناح سوری گروه پ ک ک (حزب کارگران کردستان) اشاره می کرد، گفت: فرانسه قصد داشت به عناصر پ گ (یگان های مدافع خلق) یاری کند تا یک دولت تروریستی در شمال سوریه تشکیل دهند. اما پس از عملیات چشمه صلح، برنامه های آن ها به هم ریخته است.

چاووش اوغلو توضیح داد: سیاستمداران کرد بسیاری هستند که از استعداد و توانایی لازم برای نمایندگی کردهای سوریه در مناطق مربوطه خود برخوردارند؛ اما تروریست های پ گ در این دسته نمی گنجند و افرادی نیستند که بتوان با آن ها همکاری کرد.

این دیپلمات ارشد در ادامه پخش زنده دولت فرانسه را به خاطر حمایت از حاکمیت غیرقانونی خلیفه حفتر در لیبی مورد شماتت قرار داد و تأکید کرد فرانسه بر خلاف بیانیه ناتو، به حمایت از حفتر ادامه می دهد.

روز پنجشنبه، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو اظهار کرد: ناتو آماده است تا از دولت شناخته شده بین المللی لیبی به رهبری فائز السراج پشتیبانی کند.

ینس استولتنبرگ در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی لارپوبلیکا، اعلام کرد: ناتو دارای 30 شریک است که در بسیاری از موضوعات، مواضع مختلفی دارند؛ اما ترکیه همچنان یک متحد مهم به شمار می آید.

وی همچنین مطرح کرد که ناتو از کوشش های سازمان ملل متحد برای یافتن یک راهکار صلح آمیز به منظور مقابله با تنش های میان لیبی و سوریه حمایت می نماید. در لیبی، یک تحریم تسلیحاتی وجود دارد که باید از سوی همه طرفین مورد احترام قرار گیرد.

ینس استولتنبرگ تأکید کرد: با این حال، این به معنای آن نیست که نیروهای تحت رهبری [خلیفه] حفتر و دولت فائز السراج، تنها دولت به رسمیت شناخته شده از سوی ملل متحد، در یک کفه ترازو قرار گیرند.

دولت لیبی که به عنوان دولت وفاق ملی لیبی نیز شناخته می گردد، از آوریل سال 2019 مورد حمله نیروهای مسلح خلیفه حفتر قرار گرفته است.

نیروهای حفتر در شرق لیبی چندین چندین حمله را برای تصرف طرابلس انجام داده اند که در این خشونت ها بیش از هزار نفر کشته شده اند.

دولت لیبی عملیات طوفان صلح را از 26 مارس برای مقابله با حملات به پایتخت شروع کرد.

لیبی از زمان برکناری معمر قذافی در سال 2011، دیکتاتور مخلوع شاهد دودستگی و جنگ و ناآرامی است و دو دولت یکی در غرب (دولت وفاق ملی به ریاست فائز السراج) و دیگری در شرق (به ریاست خلیفه حفتر) بر این کشور سلطه دارند که هر یک کوشش دارد با شکست دیگری، کنترل کل کشور را در دست بگیرد. دولت اول از سوی سازمان ملل به رسمیت شناخته شده و دولت شرق لیبی هم از سوی بعضی کشورها از جمله روسیه حمایت می گردد.

منبع: عصر ایران

به "وزیر خارجه ترکیه: فرانسه قصد یاری به عناصر ی پ گ در شمال سوریه را داشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وزیر خارجه ترکیه: فرانسه قصد یاری به عناصر ی پ گ در شمال سوریه را داشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید