هرگز جوجه کباب را این گونه نپزید

به گزارش وبلاگ عمومی، جوجه کباب یکی از رایج ترین و پرطرفدارترین غذاها در خانواده های ایرانی است. برخلاف تصور بعضی افراد برای پخت جوجه کباب لذیذ و خوشمزه باید نکاتی را رعایت کرد.

هرگز جوجه کباب را این گونه نپزید

جوجه کباب یکی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از ایرانی ها است و معمولا در بیشتر دورهمی های خانوادگی یا سفرهای یک روزه به خارج شهر پای ثابت به شمار می رود. اما باید بدانید که برای داشتن جوجه کباب خوب باید نکاتی را رعایت کنید. با مجله اینترنتی وبلاگ عمومی همراه باشید تا اشتباهات درست کردن جوجه کباب را یاد بگیرید.

ترکیب زعفران با مواد

با ترکیب زعفران به مواد جوجه، تنها مواد جوجه رنگ می گیرد. هرگز زعفران دم شده را با دیگر مواد ترکیب نکنید بلکه زعفران را در ابتدا به سطح مرغ بزنید و بگذارید یک ساعت استراحت کند و سپس مابقی مواد را اضافه کنید.

افزودن بیش از میزان آب لیموترش

باید حتما آب لیموترش به میزان باشد. بیش از حد اضافه کردن آب لیموترش باعث سفت شدن جوجه ها و احساس نکردن طعم واقعی آن ها می گردد.

افزودن نمک زیاد

بسیاری از افراد جوجه کباب را خوش نمک دوست دارند اما بیش از حد نمک زدن به جوجه ها یکی دیگر از دلایل سفت شدن جوجه کباب است.

اضافه کردن آبلیمو و نمک قبل از روغن

دقت کنید قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک ابتدا روغن به آن اضافه کنید تا جوجه ها با روغن کاور شوند و بعد آبلیمو و نمک بزنید. به این شکل جوجه ها هرگز بعد از پخت سفت و خشک نمی شوند.

رنده کردن پیاز از اشتباهات درست کردن جوجه کباب

بعضی از افراد برای اینکه جوجه ها بیشتر طعم پیاز را بگیرند، پیاز را رنده نموده و به جوجه ها می افزایند اما رنده کردن یکی از اشتباهات در تهیه جوجه کباب است زیرا پیاز رنده شده به تکه های جوجه می چسبند و هنگام کباب کردن پیازها می سوزند اما جوجه خام می ماند. پس بهتر است پیاز را خلالی کنید.

اضافه نکردن ادویه

برای اینکه جوجه کباب شما خوشمزه گردد، هرگز ادویه را نباید فراموش کنید. افزودن ادویه به مرغ نه تنها باعث خوشمزه شدن جوجه ها شده بلکه سبب می گردد، بوی نامطبوع و زهم مرغ نیز از بین برود.

جایگزین کردن کره به جای روغن مایع

برای خوش طعم کردن جوجه ها بسیاری از افراد به جای روغن مایع از کره استفاده می نمایند اما این کار اشتباه است زیرا اگر برای استفاده کره را ذوب کنیم، جوجه ها سفت می گردد و جوجه ها خوب کاور نمی شوند. در آخر می توانید برای عطر و طعم بیشتر به آن یک قاشق غذاخوری کره مذاب اضافه کنید.

پوشاندن جوجه با سس باربیکیو

سس زدن به جوجه قبل از کباب کردن نه تنها طعم سس و مرغ را خراب می نماید، بلکه به اشتباه فکر می کنید جوجه کباب کاملا پخته شده است زیرا سس خیلی سریع می سوزد.

پختن همه برش های جوجه با هم

پخت قسمت های مختلف مرغ فرق دارد مثلا بال ها را جداگانه سیخ بزنید، قسمت های بدون استخوان را با هم و قسمت های استخوان دار را نیز با هم. به این شکل می توانید جوجه کبابی داشته باشید که به طور یکسان می پزد.

کباب کردن گوشت و صیفی جات با هم

مرغ، قارچ، فلفل و پیاز هر کدام زمان و دمای پخت متفاوتی دارد پس به سیخ کشیدن صیفی جات و مرغ در کنار هم درست نیست زیرا سبب می گردد صیفی جات بسوزد اما مرغ کباب نگردد.

پخت با حرارت بالا از اشتباهات درست کردن جوجه کباب

برای اینکه جوجه کبابی بی نظیر داشته باشید، باید جوجه ها را روی حرارت ملایم بپزید. کباب کردن جوجه ها در حرارت بالا اشتباه است و سبب می گردد روی جوجه بسوزد اما جوجه ها خام بمانند.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب را در مجله بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "هرگز جوجه کباب را این گونه نپزید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هرگز جوجه کباب را این گونه نپزید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید