کرونا و نان ؛ نانوایی ها چه نکاتی را باید رعایت کنند

به گزارش وبلاگ عمومی، نانوایی ها باید برای دوری از بیماری کرونا متوجه چه نکاتی باید باشند.

کرونا و نان ؛ نانوایی ها چه نکاتی را باید رعایت کنند

به گزارش وبلاگ عمومی به نقل از وزارت بهداشت، مهم ترین نکات بهداشتی ضروری در نانوایی ها عبارتند از:

1- آگاهی کارکنان نانوایی از علائم شایع ویروس کرونا (تب، سرفه خشک و تنگی نفس) بسیار ضروری است.

2- در نانوایی ها یک فروشنده صرفاً برای اخذ وجه باید به کار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.

3- تا حد امکان باید از تبادل پول نقد خودداری شود.

4- شستشوی مکرر دست نانواها هر نیم ساعت یکبار ضروری است.

5- تمامی پرسنل نانوایی باید هر روز حمام کنند و حداقل یکبار در روز لباس خود را تعویض کنند.

6- اگر از رعایت اصول بهداشتی مطمئن نیستید از نان های بسته بندی صنعتی استفاده کنید.

7- نانواها از ماسک و کلاه مناسب استفاده کنند.

8- با توجه به ازدحام جمعیت و تشکیل صف های نانوایی مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و در غیر این صورت، نانواها، باید مردم را آگاه کند که فاصله را رعایت کنند.

منبع: همشهری آنلاین

به "کرونا و نان ؛ نانوایی ها چه نکاتی را باید رعایت کنند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کرونا و نان ؛ نانوایی ها چه نکاتی را باید رعایت کنند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید