نگاه به جشنواره های فرهنگی باید مالی گردد

به گزارش وبلاگ عمومی، خبرنگاران/کرمان مدیرکل مجامع، تشکل ها و فعالیت های فرهنگی گفت: جشنواره های فرهنگی باید از صرف نگاه فرهنگی خارج و به موضوع مالی تبدیل شوند تا کسب وکار هنرمندان بهبود یابد.

نگاه به جشنواره های فرهنگی باید مالی گردد

به گزارش وبلاگ عمومی اسماعیل جانعلی پور، مدیرکل مجامع، تشکل ها و فعالیت های فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی، در آیین اختتامیه نخستین جشنواره کالاها و محصولات فرهنگی استان کرمان با موضوع پته که همزمان با جشنواره ملی جایزه فیروزه در کرمان برگزار گردید، بیان نمود: جشنواره فیروزه اتفاق بسیار بزرگی است که البته هنوز با گذشت هفت دوره هنوز به قدر و منزلتی که باید، نرسیده است.

وی افزود: تا به امروز چندین هزار اثر فرهنگی از سراسر کشور از سوی اقوام مختلف به این جشنواره رسیده است؛ از این جهت نیازمند چند اتفاق هستیم که اولین آن مرزگستری از یکی، دو وزارتخانه و دست به دست هم دادن مجموعه های مختلف فعال در این عرصه و مرتبطین به این جلسه است.

جانعلی پور ادامه داد: این حشنواره باید از صرف نگاه فرهنگی خارج و به موضوع مالی تبدیل گردد تا کسب وکار هنرمندان بهبود یابد. بنده با گشتی که در بازار کرمان زدم متوجه شدم زحمت دوخت پته نسبت به هزینه ای که دست هنرمند را می گیرد بسیار زیاد است.

وی تأکید کرد: نیازمند مجموعه ای هستیم که بتواند ضوابط حقوقی و قانونی این کار را ببیند زیرا ورود کسانی که پیشینه ای در این کار ندارند و کار را به نوعی باانحرافی در پیشینه هنری انجام می دهند نیازمند توجه و پیگیری است.

جانعلی پور افزود: بعلاوه کارشناسانی باید باشند که بتوانند نوآوری در این کار به وجود آورند زیرا تا زمانی که هنر کالای قابل استفاده در خانه نباشد طبیعتا افرادی که دور از هنر هستند به کاربرد این کالای فرهنگی دیرتر پی خواهند برد.

وی بیان کرد: پیشینه تاریخی و هنرهای اصیل این استان بسیار افتخارآفرین است؛ بنده هم قول خواهم داد به فضل الهی هرچه در توان دارم برای رونق این کسب وکار و هنرها به خرج دهم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "نگاه به جشنواره های فرهنگی باید مالی گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نگاه به جشنواره های فرهنگی باید مالی گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید