طرز تهیه یتیمچه گیلانی به روشی ساده و آسان

به گزارش وبلاگ عمومی، یتمچه گیلانی غذایی بسیار لذیذ با طعمی فوق العاده است که می توانید آن را در روز های پر مشغله برای ناهار یا وعده شام درست کنید.

طرز تهیه یتیمچه گیلانی به روشی ساده و آسان

مواد لازم:

بادمجان: یک کیلوگرم

گوجه فرنگی: نیم کیلو

پیاز: دوعدد

سیر: سه حبه

تخم مرغ: 4 عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجان ها را به شکل گوشت قیمه ای تکه تکه کنید.

به مقدار یک لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید بادمجان ها بخار پز گردد.

پیاز داغ درست کنید و چند حبه سیر له شده به آن اضافه کنید.

بادمجان ها را هم در پیاز تفت دهید.

گوجه ها را به آن اضافه کنید و حدود پانزده دقیقه آن را روی شعله میانه قرار دهید.

چند دقیقه وقت بدهید تا تمام مواد و مزه های داخل تابه با همدیگر مخلوط شوند.

وسط تابه را خالی کنید و مواد را به سمت خارج سطح تابه راهنمایی کنید.

بدین ترتیب سوراخ درست می گردد و روغن وسط تابع جمع می گردد.

تخم مرغ ها را داخلش بریزید و هم بزنید تا پخته گردد.

سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و بگذارید کمی یتیمچه جا بیفتد.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه یتیمچه گیلانی به روشی ساده و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یتیمچه گیلانی به روشی ساده و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید