چرا سایزبندی لباس در برندهای مختلف با هم فرق دارد؟

به گزارش وبلاگ عمومی، حتما برای شما هم پیش آمده است که لباس های یک مقدار از دو برند را در کنار هم دیده باشید و از تفاوت سایزبندی آن ها تعجب نموده باشید. مثلا کمر شلوار سایز 38 یک برند دقیقا به مقدار کمر شلوار سایز 40 یک برند دیگر است. در این شرایط این سوال پیش می آید که چرا سایز بندی لباس یک شکل و مقدار در دو برند با هم فرق دارد؟

چرا سایزبندی لباس در برندهای مختلف با هم فرق دارد؟

در این مطلب از وبلاگ عمومی مگ می خواهیم بالاخره به این پرسش جدی یک پاسخ منطقی بدهیم و ببینیم علت تفاوت سایزبندی لباس در برندهای مختلف چه علتی دارد.

انواع کفش و لباس سایز بزرگ زنانه و مردانه را با تخفیف از وبلاگ عمومی خریداری کنید:

آنچه می خوانید:

چرا تفاوت سایزبندی لباس در برندها آزاردهنده است؟

کارشناسان مد درباره تفاوت در سایزبندی لباس چه می گویند

سایزبندی لباس مخصوص پلاس سایز

چرا تفاوت سایزبندی لباس در برندها آزاردهنده است؟

شاید در نگاه اول تفاوت سایزبندی لباس در برندهای مختلف مساله خیلی مهمی به نظر نیاید. اما وقتی شما که همواره لباس سایز 36 می پوشید برای خرید لباس نو باید سایز 38 یا 40 را انتخاب کنید حتما موضوع آزاردهنده می گردد.

حتی شاید این تغییر سایز لباس باعث گردد به سراغ رژیم های لاغری سفت و سخت بروید تا دوباره به سایز قبلی خود بازگردید. اما باید بدانید که این تغییر سایز لباس به معنای چاق شدن شما نیست. اگر خوب دقت کنید می بینید که ظاهر بدن شما تغییری ننموده و همچنان لباس های قبلی که سایز 36 هستند را به راحتی می پوشید.

پس مشکل در جای دیگری است. کشورهایی که واردات لباس انجام می دهند با موضوع تفاوت سایزبندی لباس بیشتر درگیر هستند چون هر سری از لباس ها با استانداردهای یک کشور دوخته شده و به همین علت تفاوت های زیادی با هم دارند.

افراد زیادی وجود دارند که به علت ترس از چاق تر دیده شده لباسی که سایز بزرگ تری نسبت به قبل دارد را نمی خرند. شاید تا قبل از این خواندن این مطلب شما هم از همین افراد بوده اید اما حالا می دانید این شما نیستید که بزرگ تر شده اید، بلکه این فقط یک تفاوت ساده در سایزبندی لباس است.

کارشناسان مد درباره تفاوت در سایزبندی لباس چه می گویند

خانم مهلنگو (Simnikiwe Mahlangu)، استایلیست مد، می گوید مساله تغییر سایزبندی لباس به برخی از مشتری هایش آنقدر فشار وارد نموده که برخی از آن ها اعتماد به نفس خود را از دست داده اند. آن ها نمی دانند که این مشکل خرده فروشی ها و نحوه عملکرد آن ها است نه بدنشان.

هر برند لباس بازار هدف خودش را دارد و پوشاکی که وارد می نماید را براساس آن ها انتخاب می نماید. اگر بازار هدف یک برند افراد ریز جثه باشند سایزبندی لباس های کوچک تری دارد و اگر بازار هدف آن ها افراد پلاس سایز، طبیعتا جدول سایزبندی لباس بزرگتری دارد.

استفاده از لباس با سایز ثابت و حفظ تناسب اندام مساله مهمی است اما باید به خاطر داشته باشید ممکن است طراح لباس به علت تغییر بازار هدف برند، سایزبندی لباس ها را تغییر دهد. به همین علت محتمل است سایز همیشگی لباسی که همواره از همان برند می خریدید بزرگ تر یا کوچک تر شده باشد.

دارلین بیلی (Darlene Bayley)، استایلیست در The Imagepreneur SA، می گوید: موضوعی که همواره باید به خاطر داشته باشید تدارک تماشا و استراتژی شرکت های فراوری لباس برای سبک های مختلف شخصیتی، شکل های مخلتف بدن و رده های سنی مختلف است. یعنی وقتی به خرید لباس می روید باید قبل از نگاه کردن به برچسب سایزبندی لباس به فرم بدن، رنگ پوست (برای مشخص خنک یا گرم بودن لباس) و سبک شخصیتی خودتان دقت کنید.

هر فرد شخصیتی منحصربه فرد دارد. درست است که همه در چند فرم ثابت بدن، مثل فرم گلابی و ساعت شنی، جای می گیریم اما این به معنی شباهت 100٪ بدن ها با یکدیگر نیست. دارلین می گوید: برخی از خانم ها دست و گردن بلندتری نسبت به دیگران دارند، نیم تنه یا پاهای برخی نسبت به دیگران کوتاه تر است و به طور کلی فرم بدن هر شخص مخصوص خودش است. پس ممکن است یک سایز لباس در تن شما عالی و در تن شخص دیگری با همان فرم بدن نامناسب باشد.

مهلنگو هم در این مورد می گوید: شما نباید از پیدا کردن لباس متناسب با فرم بدنتان ناامید شوید. اگر یک برند لباس های مناسب شما ندارد به فروشگاه های دیگری سر بزنید. اگر هم آنلاین خرید می کنید می توانید لباس های چندین برند را با هم مقایسه کنید، جدول سایزبندی آن ها را آنالیز کنید و در آخر برترین لباس را خریداری کنید.

سایزبندی لباس مخصوص پلاس سایز

چند دهه از ورود لباس های پلاس سایز به بازار می گذرد و هواداران خاص خود را پیدا نموده است. حالا که صحبت از فرم بدن و انتخاب لباس متناسب با آن به میان آمده، بد نیست درباره این سایزبندی لباس هم با هم کمی صحبت کنیم.

قبلا افراد پلاس سایز، یعنی افرادی که سایز لباس آن ها از 2XL بالاتر است، مجبور به انتخاب لباس از بین لباس های فراوری شده در خط فراوری معمولی بودند. درست است که سایز لباس ها در این خطوط فراوری تا 4XL و حتی بالاتر هم می رود اما نوع برش آن ها بر اساس همان اصولی است که لباس های S فراوری می شوند.

یک برند فراوری لباس پلاس سایز در الگوهای معمول کمی تغییرات ایجاد می نماید تا افراد پلاس سایز احساس راحتی بیشتری در لباس ها داشته باشند و زیبایی فرم بدنشان حفظ گردد. مثلا در رسم الگوی لباس پلاس سایز برش هایی مخصوص برای بخش شکم و ران ها در نظر گرفته می گردد تا لباس به اصطلاح روی بدن به خوبی بنشیند.

همه این اتفاقات و کوشش ها به ما یک پیام می دهد و آن هم این است که بدنتان را با هر فرم و شکلی دوست داشته باشید. اگر شما جزو افراد پلاس سایز هستید علتی ندارد که با بدن خود نامهربان باشید و لباس هایی که دوست دارید را نپوشید. در حال حاضر برندهای فراوری لباس که به صورت جهانی کار می نمایند لباس های خود را از سایز XS تا بزرگ ترین سایز پلاس فراوری می نمایند، پس می توانید به راحتی هر استایلی را انتخاب کنید.

مرور کلی

همواره پیش می آید که در زمان خرید لباس با تغییر ناگهانی سایز بدن روبرو شویم. باید بدانید که این موضوع ارتباطی با تغییر حالت بدن ندارد بلکه سایزبندی لباس در برندهای مختلف با هم فرق دارد. علت این تفاوت هم متفاوت بودن بازار هدف هر برند است. پس اگر این دفعه با این صحنه روبه رو شدید، به جای اینکه نسبت به بدنتان احساس بدی داشته باشید، به سراغ برندی بروید که لباس هایی متناسب با فرم و سایز بدن شما فراوری می نماید.

منبع: news24

منبع: دیجیکالا مگ

به "چرا سایزبندی لباس در برندهای مختلف با هم فرق دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا سایزبندی لباس در برندهای مختلف با هم فرق دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید