چرا این زن تا آخر عمر سیاه پوش ماند؟
به گزارش وبلاگ عمومی، تابلو نقاشی مادر ویستلر یکی از مشهورترین آثار به جا مانده از یک هنرمند آمریکایی ساکن خارج از کشور است. از این تابلو نقاشی به عنوان مونالیزای دوره ویکتوریایی هم نام برده می گردد.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی آرت، مادر ویستلر که با عناوین مادر هنرمند و ترکیبی از خاکستری و سیاه شماره یک هم شناخته می گردد، یکی از مشهورترین آثار جیمز مک نیل ویستلر به شمار می رود.
آنا مک نیل ویستلر، سوژه این نقاشی، در زمانی که ساکن لندن بود در مقابل بوم نقاشی نهاده شد. او زنی باسواد و دنیا دیده بود که در سال 1831 ازدواج کرد. پس از آن که همسرش در سال 1849 بر اثر ابتلا به وبا درگذشت، آنا، در تمام زندگی اش سیاه پوش ماند.
داستان های مختلفی درباره این تابلو نقاشی وجود دارد؛ گفته می گردد آنا ویستلر جایگزین کسی بود که نتوانسته بود به قرار برای خلق این تابلو نقاشی برسد یا می گویند در ابتدا قرار بود سوژه این نقاشی ایستاده باشد، اما به دلیل این که ایستادن برای مدت طولانی برای مادر ویستلر راحت نبود، قرار شد سوژه نقاشی بر روی جایگاه بنشیند.
نقاش از تکنیک های مختلفی برای خلق این تابلو نقاشی استفاده نموده است: پیراهن مادر این نقاش با استفاده از رنگ تیره، کم حجم کشیده شده است، درحالی که حالت دست ها و صورت او (با استفاده از رنگ صورتی و زرد) درخشان به تصویر کشیده شده اند که نشان گر اهمیت نشان دادن ویستلر به ترکیب رنگ ها برای درخشان کردن و ایجاد پویایی در تابلو های نقاشی اش است.
این تابلو نقاشی از دوره ویکتوریایی تا به امروز، به ویژه در ایالات متحده آمریکا به عنوان نمادی از مادرانگی، محبت به والدین و ارزش های خانوادگی شناخته می گردد. برای مثال در سال 1934 اداره پست ایالات متحده تمبری با تصویر تابلو نقاشی مادر ویستلر چاپ کرد.
منبع: فرارو