تماشای شفق های قطبی و پایکوبی نورهای سحرانگیز همین اخر هفته
به گزارش وبلاگ عمومی، در صورتی که خوش شانس باشیم و آسمان صاف باشد در آخر همین هفته می توان در بخش های وسیعی از کشور کانادا به تماشای شفق های قطبی و پایکوبی نورهای سحرانگیز شمالی نشست.
سازمان ملی اقیانوسی و اتمسفریک (NOAA) برای تاریخ 1 سپتامبر اطلاعیه G2 را برای وقوع شفق قطبی محدود منتشر نموده است.
اگر می خواهید این رویداد نجومی را از دست ندهید می توانید به مدل پیشبینی منتشر شده به وسیله NOAA که احتمال وقوع شفق قطبی را نشان داده نگاهی بیاندازید. در این مدل نواحی مستعد برای دیدنی نورهای شمالی معین شده اند.
علاوه بر کانادا، دانشگاه آلاسکا نیز طی اطلاعیه احتمال وقوع شفق قطبی را در همین روز برای استان آلاسکا اعلام نموده است.
در اطلاعیه NOAA آمده: در صورتی که شرایط آب وهوایی اجازه دهد به احتمال زیاد می توان شفق های قطبی را در آسمان نواحی وسیعی از کشور مشاهده کرد. این نواحی از Inuvik، Yellowknife، Rankin و Iqaluit آغاز شده و تا ونکوور، Helena، Minneapolis، میلواکی، Bay City، تورنتو، Montpelier و Charlottetown ادامه می یابند. بعلاوه شما می توانید در Salem، Boise، Cheyenne، لینکولن، ایندیاناپولیس و آناپولیس شفق های قطبی را در نزدیکی خط افق ببینید.
در روز قبل یعنی 31 آگوست نیز احتمال وقوع شفق های قطبی در این نواحی نسبتا زیاد (G1) است.
در اطلاعیه دانشگاه آلاسکا نیز اینطور آمده که در صورت مساعد بودن هوا در روز شنبه به احتمال قوی می توان شفق های قطبی را در آسمان مشاهده کرد. این اطلاعیه می افزاید: پایکوبی نورهای شمالی در آسمان نواحی وسیعی قابل مشاهده است که از Inuvik، Yellowknife، Rankin و Iqaluit تا Juneau، ادمونتون، Winnipeg، Thunder Bay و Sept-Iles ادامه می یابد. بعلاوه در سیاتل، Des Moines، شیکاگو، کلیولند، بوستون و هالیفاکس می توان شفق های قطبی را در نزدیکی خط افق مشاهده کرد.
در روز 2 سپتامبر شفق های قطبی در نواحی کمتری قابل دیدن هستند. این منطقه ها از Inuvik، Yellowknife، Rankin و Iqaluit تا Jeneau، ادمونتون، Winnipeg و Sept-Iles را شامل می شوند. بعلاوه به احتمال کم می توان این نورهای سحرانگیز را در نزدیکی خط افق منطقه ها ونکوور، Great Falls، Pierre، Madison، Lansing، اوتاوا، پورتلند و St. Johns مشاهده کرد.
برای آن که بتوانید این نورها را به برترین شکل ممکن ببینید بهتر است از مرکز شهرها، آلودگی های نوری و هر نوع منبع نور قدرتمند دیگر دور شوید.
راستی حواستان باشد دوربین خود را از قلم نیاندازید! تنها کافیست قدری صبر داشته باشید و با آرامش به پایکوبی نور مادر طبیعت در آسمان خیره شوید.
منبع: DailyHive
منبع: پیکوبینو