افراد میگرنی این توصیه ها را جدی بگیرند!

به گزارش وبلاگ عمومی، توجه به رژیم غذایی یکی از برترین روش ها برای دفاع از حملات میگرن است. غذا های طبیعی و فاقد نگه دارنده و طعم دهنده آغاز خوبی برای پیشگیری است. خوراکی های نارنجی رنگ مانند کدو و هویج و سبزیجات تیره رنگ مانند اسفناج همچنین سیب زمینی شیرین، برنج قهوه ای، میوه های خشک یا پخته شده، گیلاس، زغال اخته و شیرین کننده های طبیعی مانند شربت افرا و عصاره وانیل منابع خوب تغذیه ای هستند.

افراد میگرنی این توصیه ها را جدی بگیرند!

از هر 10 فرد بزرگسال، حداقل یک نفر دچار سردرد های میگرنی است. سردرد های میگرنی طولانی مدت تر از سردرد های دیگر هستند ضمن این که اثرات فیزیکی بیشتری هم دارند، اما تحقیقات نشان می دهد که ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی می تواند تجربه سردرد های میگرنی و فرکانس این درد ها را کاهش دهد.

میگرن یک سردرد شدید است که معمولا در یک طرف سر آغاز می گردد و همراه با حالت تهوع و حساسیت به نور خود را نشان می دهد. این علائم به خاطر تغییرات موقت در راهنمایی عصبی داخل مغز است و باعث می گردد التهاب در سلول های عصبی ایجاد درد کند. درد های میگرنی اغلب چند ساعت تا چند روز طول می کشد.

اگر یکی از دو والدین شما به میگرن مبتلا باشند، شما نیز تا 90 درصد محتمل است این درد را تجربه کنید. زنان 3 برابر بیشتر از مردان به میگرن مبتلا می شوند که علت آن نوسانات هورمونی است.

مصرف غذا های حاوی سدیم بالا و همچنین غذا های با مواد افزودنی از قبیل مونو سدیم گلوتامات و یا شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام می تواند منجر به ظهور میگرن گردد. عوامل خطر دیگر عبارتنداز: فشار روحی و استرس، مصرف الکل، تغییرات آب و هوا، تغییر در عادات خواب، دارو های خاص.

پیشنهاد های تغذیه ای

توجه به رژیم غذایی یکی از برترین روش ها برای دفاع از حملات میگرن است. غذا های طبیعی و فاقد نگه دارنده و طعم دهنده آغاز خوبی برای پیشگیری است. خوراکی های نارنجی رنگ مانند کدو و هویج و سبزیجات تیره رنگ مانند اسفناج همچنین سیب زمینی شیرین، برنج قهوه ای، میوه های خشک یا پخته شده، گیلاس، زغال اخته و شیرین کننده های طبیعی مانند شربت افرا و عصاره وانیل منابع خوب تغذیه ای هستند.

پرهیز های غذایی

پرهیز از بعضی مواد غذایی تحریک کننده، می تواند از حملات میگرن پیشگیری کند و یا فرکانس میگرن را کاهش دهد. مکمل های غذایی یا غذا های فرآوری شده به طور گسترده ای آغازگر حملات میگرن هستند. تخم مرغ، گوجه فرنگی، پیاز، محصولات لبنی، گندم، میوه های خانواده مرکبات، نیتریت موجود در غذاها، الکل، کافئین، آسپارتام، شکلات، پنیر و آجیل از مواد غذایی محرک دیگر هستند.

رژیم غذایی کتوژنیک همراه با کربوهیدرات کم و پروتئین زیاد برای از بین بردن درد های ناشی از بعضی اختلالات عصبی مفید است و می تواند یک راه تسکین برای درد های میگرنی باشد.

اما اگر شما در پی تسکین فوری درد های میگرنی هستید، استفاده از دارو های ضد درد و استراحت در اتاق کم نور توصیه می گردد. شما همچنین می توانید برای از بین بردن حالت تهوع و سرگیجه آب زیاد بنوشید. اگر درد همچنان ادامه دارد باید با پزشک تان در خصوص تجویز دارو های یاری کننده به کاهش درد مشورت کنید.

منبع: فرادید

به "افراد میگرنی این توصیه ها را جدی بگیرند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افراد میگرنی این توصیه ها را جدی بگیرند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید